fbpx

Bliv en del af familien

Alle mennesker har deres historie, og mange brænder for at dele den med andre..
Det kræver dog, at man bryder isen, og åbner op – her vil vi fungere som en hjælpende hånd. Vores endelige mål kan ikke defineres, men vi ønsker, at vi alle, som mennesker, kan få chancen til at inspirere, motivere og informere andre mod en bedre fremtid blot ved at dele vores egen historie og erfaringer i livet..

For det meste af tiden er frygt dét, der holder os tilbage, og dét der langsomt og smertefuldt dræber vores drømme. Jeg har altid vidst, hvad jeg vil med mit liv, og det har jeg ikke tænkt mig at gå på kompromis med. Uanset hvad.
Da jeg var 8 år gammel, flyttede jeg med min familie til en lille by på landet. Det var et dejligt sted, men jeg havde ikke rigtigt nogle venner i nærområdet. Alle mine venner boede i byen, og det var svært at komme til at se dem, fordi der ikke altid var køremuligheder.
Folk, der siger, at de ikke går op i hvad andre mennesker tænker om dem, lyver. Jeg må dog indrømme, at jeg indtil for nyligt, var den type. Da jeg personligt har udviklet mig mest gennem min gymnasietid
Jeg har altid hørt en masse gode råd, og man kan altid spille bagklog så snart skaden er sket. Man oplever ting, som man aldrig ville tro ske. Man opnår et punkt i sit liv, hvor alting tager en kæmpe drejning. Livet er ikke perfekt, og det ved vi fra vores negative oplevelser. Vend oplevelsen til en styrke og brug det som erfaring resten af livet.
''Jeg sammenlignede mig selv med dem, man ser i bladene, tv og på nettet. De er jo allesammen flotte, og har den perfekte krop. Når jeg så på mig selv, var jeg ikke tilfreds, heller ikke selvom min kæreste gav mig komplimenter. Men med tiden lærte jeg at elske mig selv, som jeg er!
At starte som YouTuber var den bedste og mest betydningsfulde beslutning i mit liv. Det er ikke altid en dans på roser, men at ha’ muligheden for at give unge et smil læben, er grunden til, at jeg hver dag kan stå op med et tilsvarende smil på læben. Lad dig ikke påvirke af hvad folk forventer af dig, lyt til dig selv
Jeg plejede altid at være den drømmende, håbefulde og kreative pige da jeg var yngre. Men at være mig var ikke altid det mest populære – jeg blev nødt til at dræbe mere og mere af min egen kreativitet for at verden “accepterede” mig.
Jeg har været en stor belastning for min familie.. Jeg skabte tit uorden, og havde ikke motivation til at gå i skole, og derhjemme ignorerede jeg mine forældres råd. Da jeg gik i 9. klasse, ville jeg gerne tage 10. klasse på en gymnastikefterskole men de ’’rette mennesker’’
Folk spørger mig tit om hvorfor jeg vil spille musicals, når jeg ikke får penge for det. Så svarer jeg altid: “Fællesskabet og familien man får i en musicalopsætning, kan ikke måles med andet her i livet.

kollektionen

Logoet som ses foroven er initialer for ’’Ego cogito’’⁣

Det findes i ordet ’’Future’’ i vores design og tilsammen danner de⁣

’’Ego cogito future’’⁣

’’Jeg tænker, jeg er fremtiden’’